Реконструкцію моста на ст.Лозова (Харківська область) планується повністю завершити в жовтні 2010 р. Про це повідомив сайт Статутного територіально-галузевого об'єднання "Південна залізниця " (ПЗ), що ремонтує міст.

Як повідомляється на сайті, на першому етапі було виконано парне об'єднання крайніх балок. 22 липня була організована затримка руху залізничного транспорту, і за 20 годин фахівці мостопоїзда №8 відновили 22-метрову балку, що впала. "У такий спосіб міст був відкритий для пішоходів й однобічного однополосного руху автотранспорту", - відзначили на ПЗ.

Довідка "SQ". 21 квітня відбулося руйнування частини моста, поруччя й пішохідного тротуару шляхопроводу через залізницю в м.Лозова. У результаті руйнування був припинений рух по автодорозі Харків - Павлоград.

Нова балка для пішохідного переходу моста була замовлена на Дніпропетровському заводі ім.Башкіна. Вага балки, що обвалилася - 10 т. Обсяг ремонтних робіт склав близько 5 млн.грн. Кошти виділила ПЗ. Обсяг коштів для реконструкції моста становить 41 млн.грн.