Две рождественские ювелирные выставки "Подарки для Любимых" и "Ювелир Классик" пройдут в Харькове®Дві різдвяні ювелірні виставки "Подарунки для Улюблених" і "Ювелір Класик" пройдуть з 2 до 5 грудня в Харкові в презентаційно-виставковому центрі "Радмір Експохол". Виставки організовані компанією "X-Експо".

Як повідомили "SQ" організатори, у другій спеціалізованій виставці ювелірних виробів "Ювелір Класик" вирішили взяти участь більше 70 провідних компаній з різних областей України, серед яких ювелірний завод "Кристал", ювелірна фабрика "Arista Diamonds", ювелірна компанія "Джемма" і Львівський ювелірний завод. Вони представлять величезну різноманітність ювелірних прикрас. За словами організаторів, кожен відвідувач виставки зможе знайти для себе вироби на свій смак і достаток.

Крім того, на другому поверсі центру "Радмір Експохол" буде відкрита окрема експозиція "Світ каменю", яка ознайомить відвідувачів виставки з усією пишністю дивовижного світу кольорових каменів.

Як повідомили організатори виставок, величезний інтерес харків'ян викликала виставка "hand made ARTiSHOP" (виставки "hand-made" - "зроблено вручну" в єдиному екземплярі), яка проходила в жовтні, тому ця виставка, у вигляді окремої експозиції, також буде представлена на другому поверсі "Радмір Експохол". Творче об'єднання "ARTiSHOP" представить для харків'ян ексклюзивні дизайнерські речі і приготує новорічний сюрприз.

Як зазначили організатори, у відвідувачів різдвяних виставок буде можливість побачити, вибрати і купити ювелірні прикраси, подарунково-сувенірну продукцію, ялинкові прикраси, косметику, представницькі сувеніри.

Виставки працюватимуть: 2 грудня - з 12.00 до 18.00, 3 - 4 грудня - з 10.00 до 19.00 та 5 грудня - з 10.00 до 17.00.