В Харькове торжественно открыли Единый разрешительный центрЄдиний дозвільний центр 30 травня відкрився в Харкові. В урочистому відкритті взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова облради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, які урочисто перерізали червону стрічку біля входу у центр. Також у церемонії відкриття взяли участь представники бізнес-кіл Харкова і громадськості міста.

"Відкриваючи центр, ми наближаємо роботу держструктур до європейських норм. Він є тим містком, який допоможе долати перешкоди людям, які хочуть працювати, створювати блага для інших людей", - зазначив у вітальному слові М.Добкін.

Як повідомила журналістам директор центру Тетяна Чечетова-Терашвілі, дозвільний центр, що відкривається - єдиний в Україні такого європейського рівня, в ньому можна буде отримати дозвіл 10 загальноміських та 17 регіональних державних служб, серед яких - СЕС, ДАБК, МНС. Окрім видачі дозвільних документів центр надаватиме консультації.

За словами президента ВАТ Трест "Житлобуд-1" Олександра Харченка, приміщення для дозвільного центру було реконструйовано силами цього підприємства за два тижні.

Довідка "SQ". Єдиний дозвільний центр почне роботу за адресою: Червоношкільна набережна, 26. Площа приміщення - 620 кв.м, в центрі будуть розміщені робочі місця 15 державних адміністраторів і 15 уповноважених представників дозвільних органів. Місця очікування відвідувачів обладнані засобами інформування. У центрі буде електронна система управління чергою. Графік роботи: з 9.00 до 18.00, обід - з 13.00 до 13.45.