В. Бабаев представлен в должности ректора Харьковской национальной академии городского хозяйстваКолишній перший заступник голови Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Володимир Бабаєв представлений як ректор Харківської національної академії міського господарства. Як повідомив офіційний сайт ХОДА, в урочистій церемонії представлення взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і харківський міський голова Геннадій Кернес.

"Традиції - велика річ, на традиціях вибудовують свою політику багато держав. Упевнений, що В.Бабаєв привнесе нове, а колишній ректор Леонід Шутенко допоможе зберегти все те, що було напрацьовано десятиріччями", - зазначив М.Добкін. "Це наочний приклад спадкоємності, в результативності якої ніхто не повинен сумніватися. Два ректори, два почесних громадянина Харкова подружилися, і трудовий колектив, сподіваюся, із задоволенням прийме в свої ряди В.Бабаєва", - підкреслив Г.Кернес.

Довідка "SQ". Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України 12 вересня 2011 р. оголосило конкурс на заміщення посади ректора Харківської національної академії міського господарства. У конкурсі могли брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають учене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної діяльності не менше десяти років. Ректори працюють у ВНЗ за контрактом, і в даному випадку йшлося про планове завершення терміну чергового контракту ректора вишу Леоніда Шутенка.

19 жовтня колектив Харківської національної академії міського господарства затвердив кандидатуру першого заступника голови Харківської облдержадміністрації Володимира Бабаєва на посаду ректора ВНЗ.

Л.Шутенко очолював Харківську національну академію міського господарства (раніше - Харківський інститут інженерів комунального будівництва) з 1976 р.