Р. Писанка, М. Маркевич и Л. Каденюк презентовали книги на фестивале в ХарьковеТворчі зустрічі з українською актрисою та телеведучою Русланою Писанкою, головним тренером футбольної команди "Металіст" Мироном Маркевичем і першим космонавтом незалежної України Леонідом Каденюком пройшли 28 квітня у Харківському національному театрі опери та балету ім. Лисенка в рамках XIII книжкового фестивалю "Світ книги".

Р.Писанка представила свою першу книгу "Кулінарні спокуси від Київської Русі". За словами автора, до книги увійшло понад 130 рецептів, а також її власні спостереження і роздуми про українську кухню. Книгу "Мирон Маркевич: шлях до визнання" разом з тренером презентував її автор Павло Пилипчук. Він зазначив, що книга-альбом в основному містить фотографії і дуже мало тексту. Л.Каденюк презентував свою книгу "Місія - Космос". За його словами, книга, зокрема, містить опис етапів його польоту в космос, роздуми автора про Всесвіт.

Учасники презентацій відповіли на питання відвідувачів і провели автограф-сесії.

Р. Писанка, М. Маркевич и Л. Каденюк презентовали книги на фестивале в Харькове Р. Писанка, М. Маркевич и Л. Каденюк презентовали книги на фестивале в Харькове