У Центральному парку культури та відпочинку ім.Горького в Харкові встановлять шість декоративних конструкцій: "Канада", "Англія", "Єгипет", "Майя", "Вхідна група", "Дикий захід". Як повідомив портал "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель", тендер на постачання цих конструкцій у 2,96 млн.грн. виграв підприємець А.Крутько. Виконавець сам вибере матеріали, з яких будуть змонтовані ці конструкції з урахуванням погодно-кліматичних умов міста. Гарантійний термін на кожну конструкцію складе не менше п'яти років. До вартості конструкцій включені доставка і монтаж устаткування.

З урахуванням цієї закупівлі, на придбання обладнання і на будівельні роботи в парку проведені тендери на суму 186 млн. 950 тис.грн.
 

Довідка "SQ". Центральний парк культури і відпочинку ім.Горького планується повністю реконструювати до 1 червня 2012 р., створивши на його території парк розваг. На території парку будуть встановлені нові атракціони, вироблені в Німеччині, Італії, Канаді та Франції, серед них - "Американські гірки" і найбільше в Україні "Колесо огляду" (висота 55 м), а також атракціони для маленьких дітей, комплекс для любителів екстремальних видів спорту, ставок із човнами, автодром, контактний зоопарк та інші об'єкти.