Трирічний хлопчик, що випав з вікна другого поверху в Харкові, прооперований і зараз підключений до апарату штучного дихання. Про це 27 липня повідомила журналістам заступник харківського міського голови, директор Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Світлана Горбунова-Рубан. За її словами, дитина вже робить спроби дихати самостійно, але його стан все ще оцінюється як важкий.

С. Горбунова-Рубан відзначила, що батькам треба бути уважнішими, не залишати маленьких дітей без нагляду будинку, а також не кидати відкритими вікна і балконні двері. "Найбільшою небезпекою для наших дітей є протимоскітні сітки. Залізши на підвіконня, вони бачать у них певний захист, перешкоду, і діти на ці сітки спираються. Але оскільки вони закріплені дуже умовно, дитина може випасти", - підкреслила заступник міського голови.

Довідка "SQ". 22 липня бригада швидкої медичної допомоги доставила до відділення реанімації трирічного хлопчика, який випав з вікна другого поверху. Дитина отримала численні травми, його стан - важкий. Того ж дня з вікна квартири на четвертому поверсі будинку по вул. Фрунзе випала чотирирічна дівчинка. Від отриманих травм вона загинула на місці.