Рух транспорту вул. Клочківською у Харкові на ділянці від Бурсацького спуску до Соборного спуску 24 і 25 червня буде тимчасово закрито у зв'язку з ремонтом проїжджої частини. Про це повідомив офіційний сайт Харківської міськради.

Зокрема, 24 червня з 10.00 до 17.00 закривається рух трамваїв на вказаній ділянці вул. Клочковській у напрямку пл. Рози Люксембург. На цей час трамвай № 7 буде слідувати за маршрутом: пр. Перемоги - вул. Клочківська - Рогатинський проїзд - вул. Котлова - вул. Червоноармійська - вул. Полтавський шлях - пл. Пролетарська - пл. Рози Люксембург - вул. Університетська - вул. Жовтневої революції - Новоселівка. У зворотному напрямку - відповідно до затвердженої схеми маршруту № 7.

25 червня з 10.00 до 17.00 закривається рух трамваїв по вул. Клочківській на вказаній ділянці в напрямку Центрального ринку. На цей час трамвай № 7 буде слідувати за маршрутом: Новоселівка - вул. Жовтневої революції - вул. Університетська - пл. Рози Люксембург - пл. Пролетарська - вул. Полтавський шлях - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - пр. Перемоги. У зворотному напрямку - відповідно до затвердженої схеми маршруту № 7.