Актриса М. Демонжо презентовала в Харьковском дельфинарии свою книгуФранцузька кіноактриса Мілен Демонжо презентувала у Харкові свою книгу "Тварини в моєму житті". Захід відбувся 23 травня в дельфінарії "Немо" в рамках III міжнародного кінофестивалю "Харківський бузок". "Цю книгу пані Демонжо подарувала торік ініціатору проведення нашого кінофестивалю, губернатору Харківської області Михайлу Добкіну і сказала, що вона могла б бути цікавою і дітям, і дорослим. Сьогодні ми презентуємо видання російською мовою. Книга вийшла в запорізькому видавництві "Дике поле" з дивними ілюстраціями пані Катель", - відзначила в ході презентації начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації, співголова оргкомітету фестивалю Вікторія Маренич.

"У книзі йдеться про моє життя крізь призму відносин з тваринами. У мене було дуже багато тварин, тому що я їх дуже люблю - це найбільша любов у моєму житті з раннього дитинства, - зазначила М.Демонжо. - Думаю, вам дуже сподобається ця книга, вона змусить вас посміхнутися, посміятися і іноді поплакати. У будь-якому випадку вона принесе позитивні емоції".

Захід відвідали вихованці дитячих будинків та інтернатів Харківської області. У рамках презентації для них відбулася вистава з участю дельфінів. Захід відбувся за підтримки міжнародного благодійного фонду Олександра Фельдмана і заводу "Турбоатом".

 

 

Довідка "SQ". IIІ Міжнародний фестиваль короткометражного кіно "Харківський бузок" проходить у Харкові 22 - 27 травня. У його програмі - творчі зустрічі та майстер-класи з акторами та діячами кіно, фотовиставки, концерти, спектаклі та покази фільмів-учасників конкурсу.