"Час"
"Червоний день календаря". Кореспондент газети поцікавилася у харків'ян, з чим у них асоціюється 23 лютого - з військовим святом або з днем чоловіків, і чи будуть вони вітати сильну стать?
Читайте також у номері: "Скільки коштує мітла для народу?". КП "Харківблагоустрій" просить удвічі підвищити існуючий тариф на прибирання прибудинкових територій і очищення сміттєзбірників.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Харків'ян залякують пенею і списками боржників". Комунальники почали "підганяти" харків'ян. Однак, як запевняють у банках, діють такі заходи в основному на тих, хто й так не накопичує великі борги.
Читайте також у номері: "Як ветлікарі оперують без кетаміну". Другий день у Харкові триває страйк айболитів: не працює переважна більшість приватних ветклінік. Кореспондент "КП" подивився, що при цьому відбувається в державних лікарнях.

"Сьогодні"
"Скандал зі свастикою в Харкові: торговцям загрожує до трьох років умовно". Харків став епіцентром скандалу зі свастикою. Багато років у місті у відкриту торгували зображеннями Вермахту, СС і люфтваффе, але тільки зараз може бути порушено першу кримінальну справу за пропаганду культу насильства. Торгівці запевняють, що конфіскат призначений для людей, які займаються історичною реконструкцією. Останнє слово - за істориками.
Читайте також у номері: "Хлопчик, якого народила сурогатна мати з Харкова, поїде до геїв-бельгійців". У понеділок Міністерство закордонних справ Бельгії видало паспорт маленькому харків'янину Семюелю Гілайну. Як повідомило агентство АР, малюк, якого майже два з половиною роки тому народила для пари бельгійських гомосексуалістів сурогатна мати з Харкова, тепер зможе виїхати за кордон.