"Вечірній Харків"
"Олексіївські собачники виявилися затиснуті між двох автошляхів". Минулої осені в місті з'явилося більше сотні майданчиків для вигулу собак, обладнаних контейнерами для прибирання території. Але на практиці виявилося, що не всі майданчики придатні для прогулянок з тваринами. Найменше пощастило Олексіївським собачникам. Майданчик по вулиці Клочківській розташована прямо на клумбі між двох жвавих автодоріг. Незважаючи на свою довжину, завширшки він навряд чи досягає 5 метрів.

Читайте також у номері: "Харківський лікар очолив рейтинг найкрасивіших чоловіків". Педіатр Євген Комаровський визнаний найкрасивішим чоловіком України за версією одного з глянцевих журналів. Для винуватця "свята" такий вибір співвітчизників став повною несподіванкою. І хоча доктор знав, що його прізвище є у списку номінантів, на перемогу він не розраховував.

"Час"
"Польові дослідження українського суспільства". Минулої неділі відзначали Всесвітній день соціальної справедливості. Це одна з найбільш "юних" пам'ятних дат, представлення якої в штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку відбулося лише в 2009 році.

Читайте також у номері: "Вивіз сміття з приватного сектору: експеримент на старті". Найближчим часом у двох районах Харкова - Ленінському та Жовтневому - почнеться впровадження єдиної квитанції по оплаті за збирання та вивезення твердих побутових відходів з території індивідуальної забудови.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"23 лютого в Харкові: на вулицях - ретро-техніка, в клубах - мілітарі-вечірки". Жіночі черги в сувенірних магазинах і супермаркетах наочно доводять, що звичний День захисника вітчизни в Харкові поки що користується більшою популярністю, ніж грудневий День збройних сил України.

Читайте також у номері: "Чергова" порція "маршруток подорожчала". Ціна проїзду зросла в середньому на 25 - 50 копійок. Але є й приємні сюрпризи.

"Сьогодні"
"Скандал у харківському ВНЗ: студенти повідомили про хабарі, а їм погрожують судом". Анонімна лайка на адресу рідного ВНЗ може обернутися для одного зі студентів Харкова судом. Уже кілька учнів Харківського національного університету харчування і торгівлі, які критикували альма-матер на форумі, отримали листи з вимогою відмовитися від своїх слів, а повідомлення, що підривають авторитет альма-матер, добровільно видалити. В іншому випадку їм загрожують судом.

Читайте також у номері: "Як заощадити на проїзді у Харкові". Після уїк-енду харків'яни з подивом виявили, що вартість проїзду в міських маршрутках зросла відразу на 25-50 копійок. Тепер переплачувати за поїздки на роботу і назад нам доведеться 10-20 гривень на місяць.

"Слобідський край"
"Кредитування сільського господарства: готуємося до весняно-польових робіт". Лютий: стартує підготовка до весняно-польових робіт. Скільки грошей знадобиться взяти в кредит цього року для полів Харківщини?

Читайте також у номері: "Довіра населення до банків повертається". Який валюті віддати перевагу в новому 2011 році - долару, євро, гривні або, може, дорогоцінним металам? Чи повернеться банківська система до кредитування громадян?