Начальник Харківського райвідділу міліції Віталій Сазонов був звільнений через ДТП у кінці жовтня, у якій  постраждала жінка-міліціонер. Цю інформацію підтвердив журналістам начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький.

За його словами, автомобіль, яким керував В. Сазонов, врізався в автомобіль, у якому їхала жінка-міліціонер. Вона отримала травми і зараз перебуває в лікарні. "До аварії призвело банальне відволікання від дороги", - зазначив В. Козицький. За його словами, В. Сазонова звільнили через те, що його водій намагався його вигородити. "Була певна нещирість: водій начальника, не повідомивши останнього, сказав, що за кермом перебував він. А коли ми почали розбиратися, виявилося, що за кермом був начальник. Це результати нашого службового розслідування, а там вже хай прокуратура розбирається в ході розслідування кримінальної справи. Саме через нещирість виникло питання про зняття з посади", - розповів В. Козицький.

 

Як повідомляло "SQ" раніше, начальник відділу ДАІ Борівського району Харківської області Володимир Агєєв також був знятий із посади через ДТП. Він та ще один співробітник Борівського райвідділу міліції 22 жовтня потрапили в аварію. ДТП сталося в Боровій. Міліціонери виїжджали на "Жигулях" з другорядної дороги на головну і зіткнулися з автомобілем, що перевозив хліб. У результаті ДТП працівник райвідділу загинув, а співробітник ДАІ з травмами доставлений до харківської лікарні.