"Вечірній Харків"
"Тюремний термін для пенсіонера може виявитися довічним". Сьогодні в одній із харківських колоній знаходиться незвичайний засуджений - 77-річний пенсіонер потрапив за грати після ДТП, якого, за його словами, не було. Ветеран військової служби, полковник у відставці Віктор Путівкін навіть припустити не міг, що опиниться у в'язниці.

Читайте також у номері: "Харківські верблюди не бояться холоднечі". Деяких тварин у зоопарку морозна і сніжна зима привела в повне захоплення. Дитинча зебри забув про своє африканське походження і носиться по вольєрі не гірше "місцевої" конячки, а білий ведмідь влаштовує своїй шубі "хімчистку".

"Час"
"Учитель року-2011" Олена Криженко: "Для мене школа - це все життя". Переконання, що сучасні діти не хочуть вчитися, абсолютно неправильне, вважає вчитель початкових класів гімназії № 46 ім. М. Ломоносова Олена Криженко, яка на харківському міському конкурсі професійної майстерності "Вчитель року-2011" стала однією з переможниць.

Читайте також у номері: "Хто і з якою метою гальмує антитютюнову ізопропаганду?". Уругвай. Коли президентом маленької південноамериканської країни став колишній онколог Табаре Васкес, протягом року чисельність курців скоротилася на 6%. Тепер середня тривалість життя уругвайців - 75 років, відзначає автор статті.

"Комсомольська правда" в Україні" (харківський випуск)
"Через аварію на Салтівці замерзали 46 багатоповерхівок". Мешканцям спального району довелося пережити екстремальну ніч з 17 на 18 лютого. Аварію на теплотрасі ліквідували понад десять годин.

Читайте також у номері: "У лікарнях крадуть телефони і гроші". Міліціонери радять верхній одяг залишати в гардеробі, а цінні речі завжди носити з собою.