"Вечірній Харків"
"Харківські лікарі дарують приреченим дітям життя". Дитяча онкологія навіть на останніх стадіях цілком піддається лікуванню, головне - не зволікати, стверджують харківські медики. У той час, коли вбиті горем батьки кидаються з крайності в крайність, наприклад, намагаючись зібрати гроші на операцію у найкращих клініках Європи, вони просто втрачають дорогоцінний час. 99% операцій з видалення злоякісних пухлин успішно роблять у Харкові, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Старий центр страждає від пожеж". За останній тиждень у центрі Харкова відбулося кілька масштабних пожеж. Так, 14 лютого сталася пожежа на вул. Мироносицькій у житловому будинку, збудованому на початку минулого століття. А трьома днями раніше загорівся його ровесник на Пушкінській. Горів днями і злощасний "Титанік" - сімейний гуртожиток на ХТЗ.

"Час"
"Мінздрав не скасовував проби Манту". Цього тижня в різних ЗМІ з'явилася інформація про те, що Міністерство охорони здоров'я тимчасово призупинило в Україні застосування туберкуліну для тестів дітям на реакцію Манту (виявлення туберкульозу). І причиною цього стало те, що на початку лютого шість школярок з кримського міста Сімеїз відчули себе погано після планових проб.

"Газета по-харківськи"
"Леніна визнали політичною рекламою". В Україні черговий інформаційний скандал. З відеоролика, що представляє країну до Євро-2012, таємничим чином "зник" пам'ятник Леніну, який стоїть на харківській площі Свободи. Постамент є, а вождя немає.

Читайте також у номері: "В сім'ї Тичини було табу на розмови про політику". Нещодавно Україна відсвяткувала 120-річний ювілей Павла Тичини. "Газета ..." зустрілася з його племінником, харків'янином Юрієм Тичиною. 35 років він пропрацював провідним інженером на заводі "Комунар", займався ракетною технікою. Пам'ять про знаменитого дядька і про родичів по лінії Тичини для нього особлива тема.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"На заводі Шевченка почнуть"видавати" електронні підручники". Виробництво гаджетів, на думку губернатора, не тільки полегшить життя школярам, але і дозволить відродити підприємство, заощадити бюджетні кошти і ... вберегти від вирубки дерева.

Читайте також у номері: "Геннадій Кернес зіграв у хокей". Мер відкрив на Салтівці (по вул. Блюхера, 13) льодовий майданчик просто неба. Після урочистого розрізання стрічок міський голова взявся за ключку і продемонстрував усім присутнім майстер-клас з закидання шайби у ворота.

"Сьогодні"
"У Харкові до Євро-2012 відремонтують балкони і зафарбувати лайки". До Євро-2012 фасади харківських багатоповерхівок помітно перетворяться. У мерії вирішили до кінця року відремонтувати всі балкони в будинках, які зможуть побачити туристи по дорозі на стадіон, і зафарбувати непрезентабельні написи на торцях багатоповерхівок.

Читайте також у номері: "Харків хочуть оперезати кільцем метрополітену, як в Москві". Підземна "окружна" піде від Салтівки на ХТЗ, потім на Олексіївку і до Холодної Гори.