Противники приватизации Краснооскольского рыбхоза пикетируют Харьковский облсоветПредставники Харківської обласної організації ВО "Свобода" 16 червня пікетують Будинок рад (вул. Сумська, 64), де пройде сесія облради. "Свободівці" виступають проти запланованої приватизації Червонооскільського рибного господарства. Як повідомив з місця події кореспондент "SQ", у пікеті беруть участь 18 осіб. Вони тримають плакати з написами, серед яких "Прихватизація Червонооскільського рибгоспу - злочин національного масштабу!".

Як заявив під час пікету голова облорганізації Ігор Швайка, пікет проводиться для того, щоб звернути увагу депутатів облради на проблему Красооскільского рибного господарства. За його словами, вчора з'явилася інформація про те, що один з депутатів-регіоналів подав до парламенту законопроект про виключення зі списку підприємств, що не підлягають приватизації, низки об'єктів. Серед них і Червонооскільське рибне господарство, яке займалося забезпеченням життєдіяльності Червонооскільського водосховища.

Противники приватизации Краснооскольского рыбхоза пикетируют Харьковский облсовет Противники приватизации Краснооскольского рыбхоза пикетируют Харьковский облсовет