На будівництво злітно-посадкової смуги в міжнародному аеропорту "Харків" у  2011 р. з держбюджету надійшло 80 млн. грн. Згідно плану, з початку року мало надійти 318 млн. грн. Про це "SQ" повідомили в прес-службі групи "DCH".

Як відзначили в компанії, крім 80 млн.грн. держава на будівництво смуги має перерахувати ще 687 млн.грн.

Довідка "SQ". Реконструкція аеродромного комплексу міжнародного аеропорту "Харків", яка включає реконструкцію перонів, злітно-посадкової смуги, встановлення світлосигнальної системи, будівництво аварійно-рятувальної станції, будівництво аеродиспетчерської вишки, здійснюється за рахунок держбюджету. Термін здачі аеродромного комплексу- грудень 2011 р.

Нову злітно-посадкову смугу почали будувати в харківському аеропорту в липні 2010 р. На будівництво нової смуги, а також на реконструкцію аеродромного комплексу держава повинна виділити в загальній сумі 1 млрд. 86 млн.грн.

Інвестором реконструкції аеровокзального комплексу, яка передбачає зведення нового терміналу, модернізацію старого терміналу, реконструкцію привокзальної площі, будівництво тимчасового терміналу, модернізацію інфраструктури, закупівлю спецтехніки та транспорту, є група "DCH".