Харківські і білгородські студенти будуть вчитися створювати стиль та імідж в рамках четвертих транскордонних дебатів. Про це повідомив "SQ" заступник голови Ради керівників прикордонних областей Білорусі, Росії та України Олексій Кирюхін.

За його словами, дебати між студентами мають робочу назву "Імідж людини - імідж території". "Раніше ми обговорювали проекти розвитку історико-пізнавального туризму або, наприклад, рекреаційний компонент туризму. Зараз ми вирішили дати студентам інформацію про більш практичні речі - як створити власний імідж і стиль. Адже красиві і стильні люди будуть намагатися привести в такий же стан гармонії і навколишній їхній світ, навколишню територію", - зазначив О. Кирюхін.

Як повідомила "SQ" одна з організаторів дебатів, керівник школи моди, стилю та іміджу Аніта Стар, під час зустрічі студентів їх навчать тому, як правильно підходити до створення свого неповторного образу. "Імідж для підростаючого покоління дуже важливий. Для нинішніх молодих людей необхідно вміти влитися в європейську середу. Але на майбутніх дебатах студенти навчаться не тільки цьому. Імідж людини буде нерозривно пов'язаний з іміджем регіону, в якому вони живуть. Учасники дебатів будуть розробляти ідеї щодо покращення іміджу своїх регіонів", - підкреслила А. Стар.

Як повідомив О. Кирюхін, проведення четвертих транскордонних дебатів заплановано на початок осені. Вони відбудуься на базі Харківського національного університету ім. Каразіна. Окрім студентів цього університету, у дебатах також візьмуть участь студенти Бєлгородського державного університету, Міжнародного слов'янського університету та Харківської національної академії міського господарства.