Співробітники ДАІ Харківської області з початку 2011 р. вилучили 188 водійських посвідчень за постановами судів. Про це 15 квітня повідомив журналістам заступник начальника управління ДАІ МВС України в Харківській області Олександр Азацький. Окрім того, співробітники ДАІ стягнули з порушників понад 70 тис. штрафів на загальну суму 18,6 млн.грн.

За словами О.Азацького, всього з початку року в Харківській обл. відбулося 260 ДТП, у яких загинуло 47 людей і 545 отримали тілесні ушкодження. За рішеннями судів у зв'язку з ДТП 13 осіб перебували під адміністративним арештом, 378 осіб засуджені до громадських робіт.

Як повідомив начальник управління ДАІ в Харківській області Юрій Черняк, з початку 2011 р. 53 співробітники ДАІ попалися на порушенні правил дорожнього руху. При цьому один з них перебував у стані алкогольного сп'яніння. Крім цього, три співробітники ДАІ з початку року були звільнені через негативні моменти у їх роботі (в т.ч. співробітник ДАІ, який погрожував автомобілістам бейсбольною битою).