"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Проспект Перемоги" може стати довгобудом". Метробудівики кажуть: роботи на станції, яку обіцяли відкрити вже наступного року, практично зупинені.

Читайте також у номері: "До Євро-2012 Харків "зачистять" від криміналу". Активна робота з неблагонадійними особистостями почнеться приблизно за півроку, але перші ознаки підготовки цієї операції вже є, кажуть експерти.

"Сьогодні"
"Добкін зазиває багатіїв у Харківську область розводити свиней". Заманювати інвесторів до Харківської області почали наочно. За рознарядкою губернатора Михайла Добкіна в обладміністрації випустили карту інвестора з пропозиціями, куди надійно вкласти капітал, щоб вже за 2-3 роки він приносив прибуток. Пропозицій - до сотні, але поки що реальних покупців немає, зазначає автор статті.

Читайте також у номері: "Харків позбувається від спадщини СРСР: першою під ніж потрапила Конституція". Харків почав потихеньку позбавлятися від монументальної радянської спадщини. Першою під ніж потрапила площа Конституції - монумент на честь проголошення радянської влади в Україні обнесли металевим парканом. Після демонтажу його збираються перенести на ХТЗ. Однак родичі авторів пам'ятника впевнені: скульптура переїзд не переживе.