Кінокомпанія "Film.UA" продала телепроект "Школа доктора Комаровського" телеканалам Білорусі та Казахстану. Програма харківського педіатра Євгена Комаровського вже виходить в ефірі Першого білоруського каналу і незабаром з'явиться на казахському телебаченні. Про це 11 листопада повідомив сайт "Телекритика" з посиланням на прес-службу кінокомпанії. Її директор Ігор Сторчак відзначив, що "Школа доктора Комаровського" - один з небагатьох проектів, який "поєднує вдалий формат сімейної пізнавальної програми, яка є комерційно успішною, і професіоналізм і харизму ведучого".

Виробництво програми "Film.UA" здійснює на замовлення телеканалу "Інтер".

Довідка "SQ". Кожен з випусків програми присвячений одному з питань дитячого здоров'я: правильне харчування для дитини, проблема спільного сну, алергічні реакції і т.д. Кожна програма складається з двох блоків. У першому блоці лікар приймає у себе в кабінеті знаменитих людей з їхніми дітьми. Розглядається одна з проблем зі здоров'ям у дитини. У другому блоці глядачі після перегляду сюжету із зіркою обговорюють озвучену проблему, ставлячи питання і вислуховуючи рекомендації Є.Комаровського.

Є.Комаровський народився 15 жовтня 1960 р. у Харкові. Кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, автор численних наукових праць, а також науково-популярних статей і книг ("Початок життя вашої дитини", "Здоров'я дитини і здоровий глузд його родичів", "Одноразові підгузники" неодноразово перевидавалися в Україні та Росії) . Живе і працює в Харкові.