Представники танцювальних колективів та шанувальники харківської танцівниці Олени Пуль сьогодні, 11 квітня, проведуть акцію на її підтримку на пл. Свободи в Харкові. Вони вважають, що журі проекту "Танцюють всі. Повернення героїв" несправедливо виключило з проекту пару Олена Пуль - Євген Панченко. Про це розповів "SQ" суддя міжнародних фестивалів і конкурсів Сергій Ланько (Лесик).

За його словами, в акції візьмуть участь кілька десятків людей. Вони мають намір розгорнути на площі стометровий прапор з написом "Поверніть Олену з Євгеном!". За словами учасника акції Євгена Капліна, танець О.Пуль та Є.Панченка "Битва за життя" журі шоу оцінило необ'єктивно. "Дуже сильно громадськість обурив той факт, що об'єктивно танець О.Пуль був найсильнішим, поставленим за всіма канонами бального танцю, але судді Олексій Литвинов і Франциско Гомес проголосували за іншу пару і мотивували це навіть не тим, що танець був гіршим, а іншими суб'єктивними причинами. Судді у своїх висловлюваннях говорили відкрито, що виставляють оцінки не конкретно за цей танець "Битва за життя", а спираючись на враження від минулих танців учасників. Це йде врозріз з правилами телешоу", - заявив Є.Каплін.

За словами хореографа-постановника, учасниці телепроектів Надії Перушкіної, на захист О.Пуль та Є.Панченка вже зібрано понад 5 тис. підписів. Петиція з цими підписами буде направлена ​​директору каналу "СТБ" і координатору телевізійного проекту "Танцюють всі". "Є думка, що проект покидають найсильніші пари, а найслабші продовжують участь", - заявив Є.Каплін. "Я вважаю несправедливим рішення суддів. Можливо, ця пара була однією з найсильніших пар проекту", - заявила представник фан-клубу О.Пуль Лейла Білоус.