Сайт про туристичні маршрути Харкова та області буде працювати в інтернеті. Про це 11 квітня повідомив журналістам директор обласного комунального підприємства "Організаційно-методичний центр туризму" Денис Дармостук.

За його словами, сайт буде презентований після четвертої туристичної виставки-презентації: "Харків: партнерство в туризмі", яка пройде 15-16 квітня у Харківському національному театрі опери та балету ім. М.Лисенка. За словами Д.Дармостук, на сайті буде зібрана вся необхідна туристам інформація.

Крім того, у Харкові планується створити туристичний інформаційний центр, у якому турист також зможе отримати інформацію. "Цей центр повинен допомогти туристам зорієнтуватися в місті, визначити туристичні маршрути, які вони хочуть відвідати, знайти свого гіда", - заявила журналістам заступник начальника сектора розвитку туристичної інфраструктури та іміджевих проектів Департаменту міжнародної співпраці Харківської міськради Юлія Заховаєва. За її словами, в центрі будуть працювати люди, які володіють англійською мовою.

Вона також повідомила, що на виставку-презентацію приїдуть представники Полтави, Львова, Бєлгорода і Санкт-Петербурга (обидва - Росія), а також Брно (Чехія), Варшави та Познані (Польща), Кутаїсі (Грузія) та Риги (Латвія). Вперше виставку відвідають представники Новосибірська (Росія), Роттердама (Нідерланди) та Будейовице (Чехія).