Літній дитячий оздоровчий табір "Берізка", розташований у Золочівському районі Харківської області, став переможцем других відкритих тендерних торгів із закупівлі послуг санаторіїв та оздоровчих закладів з відновлення здоров'я дітей влітку 2010 р. Про це повідомив журналістам заступник голови Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Євген Савін. За його словами, управління у справах сім'ї та молоді ХОДА закупило в таборі "Берізка" 261 путівку для дітей соціально-незахищених категорій на 500 тис.грн. "Тут жодних суб'єктивних факторів не могло бути, крім тієї документації, яку нам подавали учасники тендеру, ми надсилали сюди членів тендерної комісії, вони все вивчали, починаючи від харчування та умов проживання, і на підставі цих даних визначали переможця", - відзначив Є. Савін.

Заступник губернатора відзначив, що після першої перевірки у комісії були зауваження до цього табору, але протягом встановленого терміну недоліки були усунені, що дозволило "Берізці" виграти один з лотів тендеру.

На урочистому відкритті другої зміни в таборі "Берізка", яке відбулося 8 липня, був присутній голова ХОДА Михайло Добкін, заступник губернатора Є. Савін та керівництво Золочівського району.

 

Довідка "SQ". Літній дитячий оздоровчий табір "Берізка" був заснований 1968 р. Він розташований недалеко від с.Березівка, площа табору складає 5,7 га, місткість табору - 185 дітей за 1 зміну.