У харківському Центральному парку культури і відпочинку ім.Горького нещодавно спиляли близько 70 дерев, дерева продовжують пиляти і зараз. Про це 9 червня заявив "SQ" активіст громадської організації "Зелений фронт" Ігор Гуденко.

За його словами, дерева почали пиляти ще в квітні, але раніше пиляли сухостій, а останнім часом пиляють здорові дерева недалеко від прокладеної через Лісопарк дороги. Дерева пиляють робочі товариства з обмеженою відповідальністю з Сумської області. Як повідомив "SQ" активіст "Зеленого фронту" Ігор Росоха, сьогодні активісти організації зберуться в Лісопарку, там, де були спиляні дерева, для того щоб обговорити подальші дії організації.

Довідка "SQ". Харківська громадська організація "Зелений фронт" проводила акції протесту проти вирубки дерев під час будівництво дороги в Лісопарку в травні-липні 2010 р. У результаті зіткнень між будівельниками, охороною та учасниками акції протесту постраждало кілька людей, також кілька учасників акції були затримані міліцією. За інформацією міськради, в результаті будівництва дороги в Лісопарку повинно було бути вирубано 503 дерева, за інформацією "Зеленого Фронту" було вирубано в три рази більше.