Справу харків'янки Наталії Кравцової, яка заявила про те, що влітку минулого року їй проломили голову у Фрунзенському райвідділі міліції, буде розслідувати слідчий відділ прокуратури Харківської області. Про це 3 червня повідомив журналістам начальник слідчого управління прокуратури Харківської області Олександр Бабіков.

Як повідомляло "SQ" раніше, до цього справа за фактом нанесення Н.Кравцовій тілесних ушкоджень розслідувалася у Фрунзенському райвідділі міліції, де, як стверджувала Н.Кравцова, її і били. За словами О.Бабікова, прокуратура Фрунзенського району, починаючи з липня минулого року, протягом декількох місяців перевіряла заяви Н.Кравцової і дійшла до висновку, що тілесні ушкодження вона отримала не в міліції. "Нещодавно стався інформаційний сплеск з цього приводу. Щоб мінімізувати спекуляції на цю тему, було прийняте рішення, що слідчі дії у справі будуть вести співробітники слідчого управління прокуратури області", - заявив О.Бабіков.

Довідка "SQ". 22-річна харків'янка Наталія Кравцова 20 травня заявила журналістам, що 19 липня 2010 р. її побили працівники Фрунзенського райвідділу міліції Харкова, в результаті чого вона отримала перелом потиличної кістки голови. За словами Н.Кравцової, міліціонери 8:00 тримали її в кабінеті райвідділу, де не тільки били, вимагаючи підписати потрібну їм пояснювальну записку, але і вимагали з неї 3 тис. грн. за те, щоб цю пояснювальну потім знищити. Н.Кравцова назвала ім'я співробітника Фрунзенського райвідділу, який її бив - Олександр Теряннік, - і заявила, що ця людина досі працює в міліції. За словами Н.Кравцової, після відвідин райвідділу вона потрапила до лікарні невідкладної допомоги, де лікарі діагностували у неї забиття головного мозку, лінійний перелом потиличної кістки, забиття м'яких тканин потиличної області. Після цього дівчина півмісяця пролежала на стаціонарному лікуванні.