Міні-футбольний клуб (МФК) "Моноліт" (Харків), який виступає в чемпіонаті України серед команд Вищої ліги, уклав контракти з двома новими гравцями - Віталієм Колесником і Олександром Храбровим. Про це "SQ" повідомив прес-секретар МФК "Моноліт" Вадим Акімов.

27-річний гравець універсального амплуа В. Колесник минулий сезон провів у МФК "СумДУ" (Суми), що грав у першості України серед команд Першої ліги. У сезоні 2008/2009 рр. В. Колесник - володар Кубка України у складі МФК "Локомотив" (Харків), срібний призер чемпіонату Європи серед вищих навчальних закладів (Чорногорія, 2009 р.).

32-річний захисник О. Храбров, що є вихованцем футбольної школи "Металіст" (Харків), грав за багато команд у першості і турнірах як всеукраїнського, так і регіонального рівня; попередня команда в його кар'єрі - міні-футбольна команда "Тепловик" (Харків ).

Довідка "SQ". МФК "Моноліт" (Харків) заснований у 2005 р. Президент і головний тренер - Роман Перадзе, тренер - Віталій Чернишов. У чемпіонаті України серед команд Вищої ліги 2009/2010 рр. МФК "Моноліт" посів 9-е місце.