Матч Кубка Девіса між тенісними збірними України та Нідерландів пройде в Харкові 4-6 березня. Як повідомив сайт Національного тенісного клубу "Унікорт" (Харків), матч відбудеться в палаці спорту "Локомотив".

Як повідомила газета "Сьогодні", президент Федерації тенісу України Вадим Шульман зазначив, що спочатку планувалося провести поєдинок у Дніпропетровську, але харківський спорткомплекс більш місткий - він може прийняти понад 2000 глядачів.

Довідка "SQ". За інформацією В.Шульмана, вартість перегляду всіх трьох днів матчу становитиме 160 грн. Окрім того, кілька сотень квитків роздадуть юним тенісистам. Замовити квитки можна за телефоном + (38) 099-706-7444.

У складі збірної України зіграють Сергій Стаховський, Ілля Марченко, Іван Сергєєв, Сергій Бубка. Капітан команди - Орест Терещук.

Склад збірної Голландії: Тімо де-Баккер, Робін Хаазе, Джессі Хута-Галунг, Ігор Сейслінг. Капітан - Ян Сімерінк.

Кубок Девіса (англ. Davis Cup) - міжнародні командні змагання в чоловічому тенісі. Проводяться щорічно Міжнародною федерацією тенісу. Команди тенісистів з різних країн проводять матчі з вибуванням команди, що програла з турніру. Еквівалент Кубка Девіса серед жіночих команд - Кубок Федерації.