Харківський "Металіст" 13 листопада в матчі 17-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги вдома виграв у ПФК "Севастополь" з рахунком 4:0. Голи забили Марко Девіч (33-а хв. та 42-а, з пенальті), Папа Гуйє (76-а), Фініньо (86-а).

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич на післяматчевій прес-конференції зазначив: "Десь на початку відчувалося, що ми не повністю відійшли від гри з "Таврією". На початку гри були напівмоменти біля наших воріт. Після голу Девіча стало спокійніше. Футболісти зловили ритм гри і заграли так, як вони можуть грати. Я радий, що вони забули програш і другий тайм провели на гідному рівні".

Головний тренер "Севастополя" Олег Лещинський підкреслив: "Наш рівень ще не дотягує до рівня харків'ян. Будемо працювати, будемо прагнути. У першому таймі, я вважаю, була рівна гра до першого забитого м'яча. Чотири стандарти - чотири м'ячі. Це футбол, і нам є над чим працювати".

Набравши у 17 матчах 34 очки, "Металіст" займає 3-е місце в турнірній таблиці. Матч 18-го туру "Металіст" проведе 21 листопада на виїзді проти київського "Динамо".

Довідка "SQ". У складі "Металіста" грали: Старцев, Романчук (Бордіян 59), Папа Гуйє, Обрадович, Валяєв, Едмар, Хав'єр, Тайсон (Воробей 82), Фініньо, Олійник (Шелаєв 77), Девіч;

у складі "Севастополя": Сокоренко, Шевелюхін, Бредун (Шандрук 81), Култишев, Войнаровський (Жабокрицький 75), Поліщук, Степанов, Левандовскі (Ференчак 56), Болохан, Дуляй, Нено.

Попередження: Левандовські, 35.