Харківська шашистка, заслужений майстер спорту України Юлія Макаренкова зіграла внічию чорними шашками із співвітчизницею Людмилою Литвиненко (Запоріжжя) в заключному дев'ятому турі чемпіонату Європи з міжнародних шашок серед жінок, який проводився 8-14 липня у м. Семпульно-Краєнське (Польща). Про це "SQ" повідомив голова Харківської обласної федерації Федерації шашок України Олег Шапунов. Дев'ятий тур виявився невдалим для киянки Дарини Ткаченко, що програла чорним кольором Мотроні Ноговіциній (Росія). Дві інші українські учасниці чемпіонату свої партії в завершальному турі завершили внічию: Ольга Балтажі (Івано-Франківськ) білими - з Аииною Собакиною (Росія), Вікторія Мотрічко (Одеса) чорними - З Віталією Думеш (Нідерланди).

Набравши 9 очок, Ю. Макаренкова розділила в турнірній таблиці місця з 11-го по 18-е, проте за додатковим коефіцієнтом їй дісталося підсумкове 14-е місце. О. Балтажі з 10-ма очками - на 6-му місці, В. Мотрічко також з 10-ма - на 9-му, Л. Литвиненко з 9-у - на 12-му, Д. Ткаченко з 8-ма - на 19-му. Усього в чемпіонаті взяли участь 22 шашистки з восьми країн.

Переможницею VI чемпіонату Європи стала Зоя Голубєва (Латвія), що набрала 12 очок. Стільки ж в активі Тамари Тансиккужиної (Росія), що стала володаркою срібної медалі. Третє місце з 11-ма очками посіла Наталія Садовська (Польща).