Кубок губернатора по ралли "Золотая осень-2011" соберет гонщиков из России и УкраиныКубок губернатора Харківської області Михайла Добкіна з ралі "Золота осінь-2011", присвячений закриттю сезону, пройде 19-20 листопада на території Харківської області. Як повідомив "SQ" прес-секретар автомобільного клубу "Харків" Євген Пушкарьов, програма перегонів буде "максимально насиченою".

Протягом двох днів усім учасникам належить пройти понад 300 км спецділянок на території всієї Харківської області. А стартом і одночасно центром усього дійства обрана харківська пл.Свободи. Тут 19 листопада о 9.00 відбудеться старт, о 13.00 - розпочнеться урочиста церемонія відкриття "Золотої осені-2011". На пл.Свободи протягом дня будуть повертатися всі автомобілі зі спецділянок для отримання нових завдань.

"Завдань буде чимало. Адже крім відносно простих заїздів на час між контрольними точками по місту й області організатори припасли чимало інших сюрпризів: на зразок швидкісного слалому між конусами прямо на пл. Свободи або кільцевих заїздів на майданчику "Автограда", які заплановані на неділю", - зазначив Є.Пушкарьов.

За його словами, для участі в змаганнях уже зареєструвалося понад 50 учасників не тільки з Харкова та інших областей України (Донецької, Дніпропетровської, Луганської), а й з Росії - з Бєлгорода та Ростова-на-Дону. Для участі в перегонах достатньо мати одноразову базову ліцензію К1, що видається Автомобільною федерацією України.

Організаторами цього змагання виступають гоночні команди "ХАДО Моторспорт" і "АВЕК Моторспорт" за підтримки Спілки автоклубів, автомобільного клубу "Харків" і компанії "Zavoli".