Четыре харьковчанки стали победительницами Кубка Украины по боксу среди женщинКубок України з боксу 2010 р. серед жінок відбувся 9-12 листопада у харківському спорткомплексі "ХТЗ". 12 листопада пройшли фінальні поєдинки, за результатами яких визначилися переможниці турніру. Володарками золотих медалей стали: у ваговій категорії до 48 кг - Тетяна Дахіна (Київ), у категорії до 51 кг - Оксана Зарудняк (Житомирська обл.), до 54 кг - Ганна Рогович (Івано-Франківська обл.), до 57 кг - Олександра Федис (Волинська обл.), до 60 кг. - Юлія Циплакова (Харківська обл.), до 64 кг - Карина Янчук (Харківська обл.), до 69 кг - Марія Бадуліна (Київ), до 75 кг - Лілія Дурнєва (Харківська обл.), понад 81 кг - Ольга Хауссі (Харківська обл.).

Харківська спортсменка Марія Собчук (до 54 кг) у своєму фінальному бою з рахунком 5:6 поступилася Г.Рогович і завоювала срібну медаль. Харків'янки Альона Овчарова (до 48 кг), Олена Яцина, Олександра Малєванець (обидві - до 69 кг) і Вікторія Михайлюк (до 75 кг) здобули бронзові нагороди турніру.

Як повідомила "SQ" головний секретар змагань Наталія Алюшина, володарем Кубка в загальнокомандному заліку стала збірна Харківської області (438 очок), на другому місці - команда Івано-Франківської області (280), на третьому - представниці Києва (238).

Довідка "SQ". Фінальний поєдинок у ваговій категорії до 81 кг, що відбувся 10 листопада, завершився перемогою за очками Інни Шевченко (Дніпропетровська обл.) над Дінарою Жиргуновою (Харківська обл.).