Кубок України з боксу 2010 р. серед жінок проходить у харківському спорткомплексі "ХТЗ" 9-13 листопада. 11 листопада відбулася низка поєдинків, за результатами яких визначалися фіналістки турніру. Зокрема, харківські спортсменки Марія Собчук (вагова категорія до 54 кг) та Юлія Циплакова (до 60 кг) здобули перемоги у своїх боях і вийшли до фінальної стадії змагань. Харків'янки Альона Овчарова (до 48 кг), Альона Яцина та Олександра Малєванець (обидві - до 69 кг) свої півфінальні поєдинки програли і удостоєні бронзових медалей турніру.

Як повідомила "SQ" головний секретар змагань Наталія Алюшина, 12 листопада у фінальних боях зустрінуться: у ваговій категорії до 48 кг - Оксана Михальчук (Хмельницька обл.) та Тетяна Дахіна (Київ); до 51 кг - Оксана Зарудняк (Житомирська обл.) та Олена Ковальчук (Хмельницька обл.); до 54 кг - М.Собчук та Ганна Рогович (Івано-Франківська обл.); до 57 кг - Наталя Бірюк (Миколаївська обл.) та Олександра Федис (Волинська обл.); до 60 кг - Ю.Циплакова та Марина Мороз (Дніпропетровська обл.); до 64 кг - Тетяна Фіда (Київ) і Карина Янчук (Харківська обл.); до 69 кг - Марія Бадуліна (Київ) - Анастасія Тесленко (Луганська обл.); до 75 кг - Любов Чорноморець (Миколаївська обл.) та Лілія Дурнєва (Харківська обл.); понад 81 кг - Ольга Хауссі (Харківська обл.) та Катерина Шамбір (Рівненська обл.).

Фінальний поєдинок у ваговій категорії до 81 кг, що відбувся 10 листопада, завершився перемогою Інни Шевченко (Дніпропетровська обл.) за очками над Дінарою Жіргуново (Харківська обл.).

Довідка "SQ". Початок фінальних боїв Кубка України з боксу серед жінок - об 11.00.