Перший дитячий турнір з тенісу "Sapronov-tennis Junior Cup" проходить у Харкові. Про це повідомив офіційний сайт Харківської облдержадміністрації. У турнірі беруть участь хлопчики і дівчатка у віковій категорії до 10 і до 12 років. Змагання зібрали 65 учасників з десяти українських міст. Фінальні матчі турніру, який проводиться за комбінованою системою (групові турніри на першому етапі та ігри плей-офф у фінальній частині), відбудуться в неділю, 11 липня, з 10:00.

17 липня починається традиційний жіночий професійний турнір "Sapronov-tennis Kharkiv Ladies Cup" з призовим фондом 25 тис. долю У ньому візьмуть участь усі найкращі українські молоді тенісистки, в тому числі чемпіонка юніорського "Ролан Гарроса", фіналістка Вімблдонського тенісного турніру харків'янка Еліна Світоліна . Турнір відбудеться в тенісному клубі "Парк" (вул. Сумська, 81).

22-24 липня в Харкові відбудеться турнір інвалідів-колясочників "Sapronov-tennis wheelchair Cup". На турнір запрошені спортсмени з Одеси (Україна) та Москви (Росія). Запрошення отримала і Молдавська федерація тенісу.

Змагання проводяться під егідою Федерації тенісу України та Міжнародної федерації тенісу. Спонсором серії є Харківський міський благодійний фонд Юрія Сапронова.