Став відомий ще один спаринг-партнер збірної України з футболу в 2010 р. Як повідомила газета "Команда", 17 листопада збірна зіграє контрольний поєдинок в м.Женева проти збірної Швейцарії. Цим поєдинком завершиться підготовка збірної України до Євро-2012 в цьому році.

Крім того, 11 серпня українські футболісти проведуть у Донецьку товариську зустріч зі збірною Нідерландів, а 4 вересня - у м.Варшава (Польща) з партнерами по Євро. 7 вересня планується ще одна зустріч, але суперник поки не відомий.

У жовтні збірна України зіграє два матчі. Зокрема, 8 жовтня зі збірною Канади (матч відбудеться в Україні, найімовірніше, у Львові), а 12 жовтня - зі збірною Аргентини, але щодо цієї зустрічі ще ведуться переговори.

Довідка "SQ". 25 травня збірна України в товариському матчі в Харкові виграла у збірної Литви з рахунком 4:0. Цей матч став дебютним для Мирона Маркевича на посту головного тренера збірної. 29 травня збірна України в товариському матчі у Львові обіграла збірну Румунії з рахунком 3:2. 2 червня збірна України в товариському матчі в Осло виграла у збірної Норвегії з рахунком 1:0.