Міні-футбольний клуб (МФК) "Локомотив" (Харків) 6 листопада в дев'ятому турі чемпіонату України серед команд Вищої ліги сезону 2010/2011 рр. зіграв унічию 1:1 з МФК "ТВД" (Львів). Матч відбувся в харківському палаці спорту "Локомотив" ім.Г.Кірпи. У команді гостей гол забив Роман Кордоба (5-та хв.), у харківській команді відзначився Віталій Кисельов (29-та).

Інший клуб Вищої ліги з Харкова - "Моноліт" - свій матч у межах 9-го туру провів 5 листопада в Донецьку, де переграв місцевий МФК "Шахтар" з рахунком 6:2.

Турнірну таблицю чемпіонату продовжує очолювати харківський "Локомотив", що має в активі 19 очок після 7 ігор. Команди "Кардинал-Рівне" та "Енергія" (Львів) провели в чемпіонаті по вісім ігор і набрали по 18 очок. "Моноліт" після 9матчів має 12 очок і посідає в турнірній таблиці сьоме місце.

У 10-му турі, ігри якого пройдуть 11-13 листопада, "Моноліт" 13 листопада в Харкові буде приймати команду "ЛТК" (Луганськ), а "Локомотив" вирушить у Рівне, де також 13 листопада зустрінеться з місцевим МФК "Кардинал-Рівне ".