Харківський "Металіст" у матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи 4 листопада на виїзді зіграв унічию 0:0 з ФК "Сампдорія" (Генуя, Італія).

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич зазначив: "Вийшла бойова гра, на полі було багато боротьби і стиків. У першому таймі "Сампдорія" мала кілька моментів зі стандартів - цього ми боялися найбільше. Хоч італійці і володіли ініціативою у другому таймі, ми не дали їм нічого зробити. Не знаю, чи задовольнить суперника рахунок 0:0, але у нас попереду матчі, в яких ми повинні брати 4 очки".

Головний тренер "Сампдорії" Доменіко ді Карло наголосив: "Сампдорія" зробила все, щоб виграти. У першому таймі у нас були моменти, ми грали набагато краще, ніж у Харкові, але, на жаль, цей матч завершився внічию. Ми грали дуже добре, наш воротар залишився практично без роботи, ми зробили все, попрацювали на перемогу, але зіграли лише внічию".

В іншому матчі групи I (у якій грає "Металіст") ФК "ПСВ" (Ейндховен, Нідерланди) обіграв "Дебрецен" (Угорщина) з рахунком 3:0. За результатами 4-го туру перше місце в групі посідає "ПСВ" (10 очок), друге - "Металіст" (7), третє - "Сампдорія" (5), четверте - "Дебрецен" (0).

Довідка "SQ". Матч відбувся у м. Генуї, на стадіоні "Луїджі Ферраріс".

У складі "Металіста" грали: Дишленкович, Фініньо, Обрадовіч, Гуйє, Вільягра (Шелаєв, 73), Валяєв, Бордіян, Едмар, Хав'єр, Олійник (Воробей, 86), Девіч (Романчук, 63);

у складі "Сампдорії": Так Кошта, Циглер, Вольта, Гастальделло, Качьяторе, Паломбо, Полі (Манніні, 62), Дессена, Губерта (Коман, 71), Марілунго (Пацціні, 62), Поцці.

Попередження: Папа Гуйє (44), Дишленкович (89) - Гастальделло (42).