Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" у двох матчах за третє місце в рамках чемпіонату України з хокею серед юнаків 1995-1996 рр.н. програв "Білому Барсу" (Бровари). Про це "SQ" повідомили в прес -службі харківського клубу.

Так, у першому матчі 3 березня на виїзді харків'яни програли "Білому Барсу" з рахунком 3:9. 4 березня у другому матчі "динамівці" поступилися господарям з рахунком 5:8.

Тренер ХК "Динамо" Олексій Галкін зазначив: "Реалізація моментів була кращою у "Білого Барса", і воротар у них хороший. Ми ж начебто й атакуємо, але на добиванні недопрацьовуємо - з цим є проблеми. Хоча захист у нас нормальний, просто не завжди хочуть працювати і вкладатися в гру. Страждає внутрішня дисципліна. На наступний матч будемо налаштовуватися по-іншому".

Матчі за третє місце граються до трьох перемог. Наступний матч проти "Білого Барса" харків'яни проведуть удома 10 березня.

Довідка "SQ". Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" утворений у 2011 р. З 2003 р. хокеїсти цієї команди виступали під назвою "СДЮШОР Харків". Головний тренер команди - Олексій Галкін, другий тренер - Денис Пазій. Зараз у чемпіонаті України з хокею з шайбою серед юнаків 1995-1996 рр. народження бере участь 7 команд.