У фракції політичної партії "Сильна Україна" у Харківській міськраді виникли розбіжності у питанні обрання голови фракції. Як повідомила "SQ" прес-секретар депутата міськради від "Сильної України" Анатолія Родзинського, питання про обрання лідера фракції було винесено 26 листопада на засідання фракції. За кандидатуру А. Родзинського проголосували троє депутатів з п'яти, двоє - не голосували. Відповідно, за інформацією прес-секретаря А. Родзинського, його обрано головою фракції.

Однак, згідно із заявою голови бюро Харківської обласної організації (ХОО) "Сильної України", депутат облради Андрія Моченкова, це рішення неправомірне, оскільки за статутом партії кандидатуру керівника фракції рекомендує бюро місцевої організації партії. Бюро рекомендувало обрати головою фракції іншого депутата міськради - Євгена Гуткова. Сам Є. Гутков заявив "SQ", що не вважає протокол голосування з питання обрання лідера фракції дійсним, оскільки двоє з п'яти членів фракції були відсутні під час голосування. За словами А. Моченкова, це питання буде винесено в понеділок, 29 листопада, на розгляд бюро ХОО "Сильної України".

Згідно з даними протоколів, які є в розпорядженні "SQ", А. Родзинський на засіданні фракції запропонував проголосувати за кандидатуру Є. Гуткова. Інший депутат Андрій Лесик висунув свою кандидатуру на посаду керівника фракції. Потім Є. Гутков і депутат Єгор Доровський залишили засідання фракції. Без них троє депутатів (А. Лесик, А. Родзинський і Віталій Саттаров) проголосували за кандидатуру А. Родзинського.

Довідка "SQ". 24 листопада на установчій сесії Харківської міської ради VI скликання була створена перша в новому депутатському корпусі фракція - партії "Сильна Україна". До фракції "Сильної України" в міськраді увійшли чотири депутати, обраних за партійними списками, - Гутков Євген Жаннович, Доровський Єгор Олександрович, Лесик Андрій Анатолійович, Саттаров Віталій Шавкатовіч (п'ятий депутат-списочник склав повноваження), і один депутат від "Сильної України" , що пройшов по мажоритарному округу, - Родзинський Анатолій Анатолійович.