В камеру к Ю. Тимошенко подселят женщину, осужденную за убийство - защитник С. ВласенкоУ камері екс-прем'єр-міністра України, лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко поставили третє ліжко і найближчим часом до неї можуть підселити жінку, яка відбуває термін за вбивство. Про це сьогодні, 26 березня, повідомив журналістам Сергій Власенко, захисник Ю.Тимошенко.

За його словами, третє ліжко поставили в камері кілька днів тому. "Ю.Тимошенко повідомили, що найближчим часом до неї можуть підселити інтелігентну, толерантну жінку, яка відбуває покарання за вбивство", - зазначив С.Власенко.

За словами захисника, він не виключає, що "з Ю.Тимошенко в колонії може щось трапитися. Події розгортаються трагічно".

Він також зазначив, що, незважаючи на те що в камері Ю.Тимошенко ведеться відеоспостереження, записи чомусь не зберігаються. За словами захисника, "відбутися може все що завгодно".

Як повідомили "SQ" у прес-службі управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області, інформація, яку поширив С.Власенко, не відповідає дійсності: до Ю.Тимошенко не будуть підселяти жінку, яка відбуває термін за вбивство. У прес-службі відмовилися уточнити, чи розміщене в камері Ю.Тимошенко третє ліжко і чи будуть підселяти до камери третю засуджену.

Довідка "SQ". 11 жовтня 2011 р. Ю.Тимошенко була засуджена Печерським райсудом Києва до семи років позбавлення волі за перевищення службових повноважень при підписанні газових угод з Росією у 2009 р. 30 грудня Ю.Тимошенко була доставлена ​​для відбування покарання до Качанівської жіночої колонії. Також у жовтні 2011 р. стосовно Ю.Тимошенко порушено кримінальну справу за покладання боргів корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ) на бюджет України.