У Харкові немає політичної сили, яка була б гідною опозицією Партії регіонів. Про це 25 жовтня заявив журналістам голова Харківської облдержадміністрації та Харківської облорганізації Партії регіонів Михайло Добкін. "Я не спостерігаю з боку так званої опозиції ніяких дій - ні конструктивних, ні деструктивних", - зазначив М.Добкін.

Він також підкреслив, що опоненти в політиці необхідні, і такою силою могло б стати об'єднання кількох політичних сил, які позиціонують себе як опозиція. "За сильної опозиції і нам легше. Я категорично проти відсутності гідних опонентів", - заявив М.Добкін.

Голова ХОДА відмовився коментувати відсутність у Харкові голови облорганізації ВО "Батьківщина" Арсена Авакова і чутки про його можливе перебування за кордоном. "Я ніколи не збирався писати біографію Арсена Авакова і думаю, що він сам повинен коментувати свою відсутність. Але те, що його в регіоні немає, - це факт", - заявив М.Добкін.

Довідка "SQ". Як повідомили 6 жовтня в облорганізації ВО "Батьківщина", А.Аваков знаходиться за кордоном, але 11 жовтня приїде на оголошення вироку Ю.Тимошенко. 14 жовтня на пікеті представників ХОО ВО "Батьківщина", які виступають проти вироку Ю.Тимошенко, А.Авакова не було.