Мітинги прихильників і противників екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко проходять вранці 25 червня біля будівлі Апеляційного суду Харківської області, де суддя Київського райсуду Харкова Костянтин Садовський повинен продовжити розгляд другої кримінальної справи екс-прем'єра. Як передав кореспондент "SQ", в акції прихильників Ю.Тимошенко беруть участь кілька сотень людей. Учасники акції тримають прапори ВО "Батьківщина", транспаранти зі звинуваченнями на адресу чинної влади, президента України Віктора Януковича, а також скандують: "Банду - геть!".

У мітингу супротивників екс-прем'єра беруть участь близько 1 тис. осіб. Вони тримають національні прапори.

Акції розділені кордоном міліції.

Довідка "SQ". Ю.Тимошенко була засуджена до 7 років за звинуваченням у зловживанні владою при підписанні газових домовленостей з Росією і відбуває термін у Качанівській колонії Харкова. 9 травня Ю.Тимошенко перевезли до ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" для лікування.

Зараз Київський районний суд Харкова в будівлі Апеляційного суду Харківської області розглядає другу справу за обвинуваченням Ю.Тимошенко. Її звинувачують у зловживаннях, пов'язаних з корпорацією "Єдині енергетичні системи України". 25 червня у суді розпочнеться чергове засідання у цій справі. Ю.Тимошенко до суду доставлена ​​не буде, оскільки вона написала заяву про відмову від участі в судовому процесі на підставі висновку німецького професора, директора клініки "Шаріте" Карла Макса Айнхойпля, який раніше прибув до України на один день для написання висновку про можливість участі Ю.Тимошенко в судовому засіданні.