При С. Тигипко создается структура для помощи в решении вопросов депутатам местных советов от "Сильной Украины" Структура для допомоги депутатам місцевих рад від "Сильної України" у вирішенні питань створюється при лідері партії Сергії Тігіпку. Про це 17 листопада на зборах депутатського корпусу партії "Сильна Україна" в Харківській області повідомив голова облорганізації партії Андрій Моченков.

"При С.Тігіпку створюється структура, за допомогою якої депутати або мери міст з регіонів від партії "Сильна Укарїна" могли б достукатися зі своїми проблемами до Верховної Ради чи Кабміну. Природно, це структура поки буде працювати в усіченому режимі, оскільки ми ще не перебуваємо при владі. Крім того, на рівні області, ймовірно, також створимо якусь рада депутатів від "Сильної України", щоб спільно вирішувати ті проблеми, які поставлені нашими виборцями, і просувати ті ідеї, які закладені в програмі нашої партії", - зазначив А.Моченков.

За його словами, від "Сильної України" до рад усіх рівнів Харківської області пройшли 199 представників - це депутати, а також селищні та сільські голови. "Ми не йдемо в опозицію. Ми йшли в депутати, щоб працювати. Тому маємо намір зустрічатися з головами райдержадміністрацій, головами місцевих рад, щоб знайти своє місце в кожній раді. Розраховуємо, що Партія регіонів не стане приймати рішення одноосібно, не прислухаючись до інших партій, оскільки це ніяк не прикрашатиме її в очах виборців", - зазначив А.Моченков.

Він також повідомив, що завдання "Сильної України" на місцях - ефективно працювати з тим, щоб створити сприятливий грунт на парламентські вибори, в результаті яких "Сильна Україна" має намір отримати свою фракцію у Верховній Раді.