Партія "Народна влада" піде на місцеві вибори самостійно. Про це 7 липня в Харкові на зустрічі з партактивом заявив лідер "Народної влади", екс-міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський.

За його словами, зараз в Харківській облорганізації партії налічується 800 осіб, а для успішного проведення виборчої кампанії необхідно мінімум 20 тис. осіб. "Але поспішати ми не будемо. Я розраховую, що на пік наша партія вийде через 7-10 років. Тому зараз необхідно по всій країні запрошувати до лав партії порядних, авторитетних людей. Жодного нинішнього депутата міськради або облради в "Народній владі" не буде. Ми будемо формувати список з нових людей, які не заплямовані, не брали участі, наприклад, у справах із вирубкою вашої лісопаркової зони, з виділенням землі, майна, "прихватизації" та іншими речами", - відзначив Й. Вінський.

У той же час, за його словами, центральні органи партії нададуть керівництву Харківської облорганізації можливість самостійно вирішувати, брати участь у виборах харківського міського голови чи ні.

"У цілому ж у нас є одна велика перевага: партія "Народна влада" не зробила нічого поганого жодній людині. А це дорогого коштує", - підкреслив Й. Вінський.

Довідка "SQ". Партія "Народна влада" зареєстрована в Міністерстві юстиції 1 вересня 2004 р. Очолив її народний депутат від СДПУ (о) Володимир Нечипорук. 28 листопада 2009 р. лідером "Народної влади" був обраний Й. Вінський.