Конференція Харківської обласної організації Української народної партії (УНП) затвердила список кандидатів у депутати Харківської облради. Про це "SQ" повідомили в прес-службі облорганізації партії. У першій п'ятірці списку - голова обласної організації УНП, генеральний директор телеканалу "А/ТВК" Василь Третецький, екс-начальник управління культури Харківської облдержадміністрації Ніна Супруненко, голова Харківського обласного відділення Конгресу української інтелігенції Ніна Виноградська-Якимчук, голова Харківської міської організації УНП Олег Ніколаєнко та Олена Дюженко.

Також облорганізація УНП висунула кандидатів у депутати за чотирма мажоритарними округами Харківської області та прийняла рішення підтримати на виборах харківського міського голови екс-голову Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова.

Крім того, на конференції міської організації УНП було затверджено список з дев'яти кандидатів у депутати Харківської міськради. Список очолив доцент кафедри суспільної охорони здоров'я Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при президенті України Богдан Волос. До списку увійшли: перший заступник голови Харківської облорганізації УНП Вікторія Бараненко, голова Фрунзенської райорганізації УНП Людмила Шевченко, приватний підприємець Володимир Гармаш і Андрій Негрій. Кандидати від УНП також будуть балотуватися за 10 мажоритарними округами Харкова.