Кандидат на посаду харківського міського голови від партії "Сильна Україна" Євген Гутков заявив, що разом з однопартійцями - кандидатами в депутати Харківської міськради вирішив щомісяця передавати до Будинку ветеранів праці доплати, пов'язані з майбутньою роботою в міськраді. Про це він заявив 1 жовтня під час другого етапу міської партійної конференції "Сильної України". За словами Є.Гуткова, це рішення одностайно підтримали всі учасники виборчої кампанії від політичної партії "Сильна Україна".

Відзначивши, що сьогодні, 1 жовтня, у світі святкують Міжнародний день літньої людини, Є.Гутков підкреслив: "Сьогодні ми особливо гостро відчуваємо обов'язок перед вами, нашим старшим поколінням, перед тими, хто створив велику країну, хто захищав її в роки негараздів і лихоліть, хто вижив у страшній м'ясорубці Великої Вітчизняної. За це вам наш низький уклін, і дуже шкода, що в наш час ви переживаєте ще більші труднощів".

Довідка "SQ". Є.Гутков народився 12 січня 1962 р. У 1980 р. закінчив Харківський кооперативний технікум за спеціальністю "товарознавство". У 1988 р. закінчив Харківський інститут громадського харчування за спеціальністю "економіка торгівлі". У 1980-83 рр. проходив службу в Афганістані. Працював заступником директора Великобурлуцької заготівельної контори, комерційним директором СП "Укан". З 2007 р. віце-президент ТОВ "Констракшн Груп Інтернешнл". Член політичної партії "Сильна Україна". Член Української спілки ветеранів Афганістану. Нагороджений орденами і медалями за участь у бойових діях на території Афганістану. 28 вересня на конференції міськорганізації партії "Сильна Україна" він був висунутий кандидатом на пост мера Харкова.