Все трое злоумышленников, совершивших побег из Киевского райотдела милиции Харькова, задержаны
Усі троє зловмисників, які вчинили 27 липня втечу з-під варти в Київському райвідділі Харківського міського управління Головного управління МВС України в Харківській області, затримані. Як повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків управління, 28 липня, о 19.15, на вул.Якіра (Харків) були затримані Дмитро Малохліб та Олексій Песцов.

Довідка "SQ". 27 липня троє зловмисників втекли з-під варти в Київському райвідділі міліції Харкова. За словами заступника начальника облуправління МВС Андрія Стародубцева, вони втекли через недбалість правоохоронців. "Це була не спланована втеча, а просто збіг обставин плюс недбалість співробітників райвідділу. Співробітники, які допустили втечу, або позбавляться посад, або будуть звільнені з органів внутрішніх справ. Черговий, швидше за все, буде звільнений, начальник розшуку буде знятий і почне працювати просто оперативним працівником. Безпосередні керівники співробітників, які допустили втечу, будуть зняті з посад. Хвиля докотиться до міського та обласного управлінь, окремі керівники понесуть дисциплінарну відповідальність", - зазначив А. Стародубцев.

Один з трьох втікачів (Геннадій Острадчук 1973 р.н.) був затриманий уночі у Фрунзенському районі м.Харкова, опору при затриманні він не чинив.