Харківські правоохоронці в середині липня затримали 10 мешканців Харкова і Харківської обл., які займалися продажем трамадолу в регіоні. Під час обшуків у квартирах підозрюваних міліціонери вилучили понад 100 тис. капсул наркотика. Про це 26 липня повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській обл.

За цінами чорного ринку така кількість трамадолу коштує близько 1 млн.грн. За фактами збуту наркотику порушено кримінальні справи. Підозрювані перебувають в СІЗО. Правоохоронці встановлюють канали надходження трамадолу на територію Харківської обл. і шукають осіб, причетних до його продажу.

"Затримані раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності, вели нібито добропорядний спосіб життя, працювали в різних установах. Напевно, їх спокусив легкий заробіток, тому що наркотичний засіб вони купували, припустимо, за 2 грн., а реалізовували в п'ять разів дорожче. Так , зловмисники отримували до 800% прибутку. Бажання легко заробити привело їх до порушення закону", - заявив перший заступник начальника ГУ МВС України в Харківській обл. Микола Фоменко.