За добу в Харкові автомобілі збили чотирьох пішоходів. Про це 25 жовтня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова.

Автомобіль "ВАЗ-2109", яким керував 41-річний чоловік, 24 жовтня о 5.30 збив 57-річну жінку біля прохідної Харківського тракторного заводу (Московський пр., 275). У результаті потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і перелом гомілки. Вона була доправлена ​​до міської лікарні невідкладної допомоги.

У той же день о 17.40 у районі автостанції № 6 (Московський пр., 296) автомобіль "ВАЗ-21099", яким керував 60-річний чоловік, збив 32-річного пішохода. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа і був доправлений до Обласної клінічної лікарні.

Ще одного пішохода збили на пр. Гагаріна. Автомобіль "ВАЗ -21099", за кермом якого був 58-річний чоловік, збив невстановленого пішохода. Потерпілий був без документів. Його в шоковому стані відвезли до міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, рану голови та травму живота. Постраждав також 35-річний нетверезий пасажир цього автомобіля. У нього діагностували рвану рану лоба і садна. Він теж був доправлений до лікарні.

Також вчора на автодорозі "Печеніги-Чугуїв" автомобіль "Chevrolet" збив 49-річного пішохода. Чоловік помер на місці. Водій автомобіля сам звернувся до міліції з повідомленням про подію. Міліція з'ясовує обставини ДТП.

Окрім того, сьогодні близько 1.30 на вул. Китаєнка автомобіль "ВАЗ-21099", за кермом якого був 44-річний чоловік, ударився в автомобіль "Chevrolet", що стояв, і збив 45-річного водія цього автомобіля, який стояв поруч з автомобілем. Потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму і перелом щиколотки.