Чотири людини потонули у водоймах Харківщини 20 липня. Як повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області, близько 11.00 на Печенізькому водосховищі, поблизу "Золотого пляжу", потонув 68-річний пенсіонер, який приїхав з сел. Шевченкове.

Близько 14.00 під час купання в ставку біля сел. Старий Мерчик (Валківський район) у стані алкогольного сп'яніння на очах у свідків потонув 46-річний мешканець с. Майське (Ізюмський район). До місця події виїжджала слідчо-оперативна група Валківського райвідділу міліції. Пошук тіла загиблого триває.

У цей же день о 17.30 у с. Новоєгорівка Дворічанського району на очах у свідків пішов купатися і потонув 33-річний мешканець сел. Великий Виселок, також перебував у стані алкогольного сп'яніння.

О 18.00 до чергової частини райвідділу Дворічанського зателефонував  58-річний місцевий мешканець і повідомив, що близько 17.40 біля ст. Дворічна на пляжі р. Оскол пішов купатися і не повернувся 41-річний місцевий мешканець, який також знаходився в стані алкогольного сп'яніння. На місці події правоохоронці знайшли одяг і гребінець чоловіка. Проводиться пошук.

21 червня о 19.00 в Сіверському Дінці в Ізюмському районі потонула жінка 1976 р.н., яка пішла купатися після вживання спиртного.