В Харькове сразу два троллейбуса попали в ДТПНа Салтівці в Харкові 15 березня тролейбус, який їхав без пасажирів, збив 69-річного пішохода. ДТП сталося о 9.45 у районі будинку № 26 на Заміському в'їзді. Про це 16 березня повідомили у відділі ДАІ Харкова. Тролейбусом керував 55-річний чоловік. Потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, перелом грудної клітини. Його доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

Ще одне ДТП за участю тролейбуса сталася о 17.20 у районі перехрестя Московського проспекту і вул. Роганської. У тролейбус, що їхав по Московському проспекту, врізався автомобіль "Skoda", що рухався в тому ж напрямку. Після цього іномарка зіткнулася з автомобілем "ВАЗ -21053" і автомобілем "Nissan". Від ударів автомобіль "ВАЗ-21053" врізався в дерево й опору світильника, а автомобіль "Skoda" - в дерево. У результаті аварії 31-річний водій "ВАЗ-21053" отримав закриту черепно-мозкову травму та забиття, його пасажири, 59-річний чоловік і 29-річна жінка, теж були травмовані: чоловік отримав забиття, жінка - закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і забиття. Постраждалих доправили до Обласної клінічної лікарні.

Ще одного пішохода збили 15 березня о 10.00 в районі пров. Фанінського. Автомобіль "Mitsubishi" збив 59-річного чоловіка. За кермом автомобіля була 20-річна дівчина. Потерпілий отримав закриту травму живота, забиття.

Крім цього, 16 березня о 00.40 на Московському проспекті автомобіль "Subaru" врізався в дерево. За кермом автомобіля була 28-річна нетвереза ​​жінка. Її з забиттями доправили до лікарні.